Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Zandvoort - Barbecue

Barbecue - het hele jaar door

Het maakt voor ons niets uit hoe warm of hoe koud het is. Wij barbecueën het hele jaar door. Waarom zouden we alleen in de zomer genieten van dat heerlijke barbecuesfeertje? Dat vinden we bij Your Choice Catering Zandvoort eigenlijk hartstikke jammer. Wij regelen 12 maanden per jaar barbecues, bij iedere temperatuur en voor elke gelegenheid. Want grillen en genieten daar zijn toch geen grenzen aan te stellen?

Voorkeur voor kolen of gas?

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor het comfort van de gasbarbecue. Prima! Maar ook onze kolenbarbecue is tiptop in orde. Dus als u voorkeur heeft voor 'echte' kolen dan kunt u die ook krijgen bij ons. En wilt u het grillen uit handen geven? Dan kan een van onze barbecuetoppers u assisteren. Voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon heeft u al een smakelijk barbecuepakket waar uw vingers bij aflikt. Bel vandaag nog voor een precieze prijsopgave en dan geniet u binnenkort van een geweldig barbecuefeest.

Noemt u het BBQ, barbecue of barbecue?

Hoe je het woord ook spelt, BBQ of barbecue, gezellig is het in elk geval, dat staat vast. Barbecuefans die het grillen tot een kunst hebben verheven, moeten we helaas teleurstellen: met onze producten en onze toestellen is er geen kunst aan! We leveren al onze verse producten, vlees, vis en vegetarisch, kant-en-klaar aan. De BBQ pakketten die wij hebben samengesteld zijn speciaal geselecteerd om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, maar als u iets anders wilt, is dat uiteraard geen enkel probleem. Voor elke gelegenheid, privé of zakelijk, hebben wij een passend aanbod. En dat geldt ook voor uw budget!

Barbecue - ons aanbod

Wij hebben drie barbecuepakketten voor u geselecteerd, maar zijn erg flexibel als het gaat om uw wensen. Onze selectie is alleen een indicatie van wat mogelijk is, maar voor de rest mag u zelf wijzigingen aanbrengen zoveel u wilt. De selectie die wij hebben gemaakt in onze barbecuepakketten zijn op elkaar afgestemd en voor iedere smaak geschikt. In onderling overleg bepalen we welk pakket past bij uw wensen en uw budget. Maatwerk puur dus!

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue - met verse producten

Barbecue moet voor iedereen leuk zijn, of je nu vegetarisch eet of niet. Naast verse vlees- en visproducten vind je dus bij ons ook vegetarische alternatieven. Wij kunnen de smakelijkste spiesen, de sappigste steaks en de meest verse salades en sauzen voor u bereiden. Gevarieerd en huisgemaakt. We beschikken over een geweldig team waar we zuinig op zijn. Zij maken gebruik van hun expertise om voor u de heerlijkste marinades en speciale sauzen te bereiden. En heeft u nog materialen nodig die uw barbecuefeest helemaal af maken? Ook daarvoor kunt u bij ons aankloppen. Kijk voor meer informatie over het reserveren van materialen op de gelijknamige pagina.

Barbecue - beleving is alles

Your Choice Catering Zandvoort creëert sfeer en ambiance bij elk barbecuefeest. Van de barbecuebelevenis is het eten één belangrijk onderdeel. De sfeer, de drank, het nagerecht, het lekker lang tafelen, het zijn allemaal onderdelen van het totaalplaatje. Een totaalplaatje dat we graag voor u verzorgen, waarna u alleen nog maar hoeft te genieten!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!