Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Zandvoort - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Zandvoort bekijkt het leven van de bourgondische kant. Dat houdt niet alleen in dat we van lekker eten houden, maar ook van een goed glas wijn op zijn tijd. Met een wijnproeverij maken we van uw feest of zakelijk netwerkevent een bijzonder gezellige en sociale gebeurtenis. Your Choice Catering Zandvoort regelt niet alleen de lekkerste hapjes, maar deelt ook de passie die wij hebben voor wijn en alles wat ermee te maken heeft.

Wijnproeverij - liefde voor wijn

Your Choice Catering Zandvoort leukt uw bijeenkomst, ongeacht of het zakelijk of privé is, op met een wijnproeverij als onderdeel van de activiteit. Aangezien we niet over een eigen wijnassortiment beschikken, kunnen we de wijnproeverij niet op zichzelf aanbieden. Een wijnproeverij boekt u dus bij Your Choice Catering Zandvoort uitsluitend als onderdeel van bijvoorbeeld een familiereünie, private dinner of een andere aangelegenheid. Wilt u weten of een wijnproeverij past bij uw cateringverzoek? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wijnproeverij - lekker eten erbij

Bij Your Choice Catering Zandvoort bent u aan het juiste adres voor een wijnproeverij in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijk tapastableau of een kaasassortiment. Wijn, kaas en brood vormen niet voor niets als sinds mensenheugenis de ingrediënten voor een gezellig samenzijn! Your Choice Catering Zandvoort regelt een wijnproeverij vanwege het sociale karakter dat een dergelijke activiteit heeft, het liefste voor een iets grotere groep. Heeft u er al zin in gekregen? Laat het ons weten en wij staan voor u klaar!

Wijn - een reis over de hele wereld

De wijnreis die we samen met u maken, speelt zich niet alleen af in Europa maar neemt u ook mee naar andere werelddelen. Zo presenteren we u ook de Nieuwe Wereldwijnen en proeft u zo'n tien verschillende wijnen gedurende de drie uur die de proeverij duurt. Your Choice Catering Zandvoort voorziet u gedurende die tijd uiteraard als u dat wilt, ook van een hartig hapje.

De kosten voor de wijnproeverij zijn € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Wijnproeverij - ons aanbod

Your Choice Catering Zandvoort is zo vrij geweest om alvast een drietal keuzes aan u te presenteren wat de wijnproeverij betreft. Zoals dat altijd het geval is bij onze cateringconcepten, bent u vrij om hiervan af te wijken. In onderling overleg passen we de wijn en het eten volledig aan uw wensen en aan uw budget aan.

Deze drie met zorg samengestelde wijn- en spijsassortimenten ziet u hier:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe