Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Zandvoort - Recepties

Your Choice Catering Zandvoort geeft regelmatig haar visitekaartje af in de vorm van een goed georganiseerde receptie. Wij laten geen losse eindjes liggen en regelen alles van a tot z, met oog voor detail en gevoel voor de gast. Professionele vakmensen en een flexibele instelling, daar staat Your Choice Catering Zandvoort garant voor. Wat de aanleiding ook mag zijn, privé of zakelijk, uw receptie zal zeker slagen!

Recepties - onze arrangementen

We maken het u graag gemakkelijk. Vandaar dat we alvast zo vrij zijn geweest om een aantal receptie arrangementen voor u te selecteren. Your Choice Catering Zandvoort neemt uw individuele wensen echter ook serieus. Wilt u de assortimenten aanpassen? Vertel het ons en we komen u graag tegemoet!

Ons aanbod voor uw receptie:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Receptie - premium aanbod voor de drankjes

Your Choice Catering Zandvoort doet u een aanbod dat u moeilijk kunt weigeren als het om de dranken gaat. Met onze speciale actieprijs bent u verzekerd van een compleet pakket waar u naar hartenlust van mag genieten. Dat betekent dat u gedurende drie uur voor een zeer vriendelijke prijs van € 7,50 per persoon mag profiteren van ons uitgebreide 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Daar drinkt u toch ook graag op, of niet?

Drankenarrangement        

Receptie- materialen

De essentiële zaken zoals servies en bestek, zijn bij de prijs van al onze arrangementen inbegrepen. In de praktijk betekent dat dat u glazen, bestek en serviesgoed te leen krijgt, zonder dat het u iets extra's kost.|

Heeft u daarnaast nog andere materialen nodig, dan kunt u bij ons huren tegen een uiterst scherp tarief. Zo hebben wij bijvoorbeeld partytenten, springkussens, geluidsinstallaties en zelfs een heuse cocktailbar in de aanbieding. Dat scheelt voor u een heleboel zoekwerk en dat levert u weer extra tijd op om van uw event te genieten!

Materialen        

Recepties - gastvrij

Tijdens een receptie is het van belang dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ons team zorgt ervoor dat iedereen het gevoel heeft in een warm bad te belanden, daar kunt u gerust op zijn. Your Choice Catering Zandvoort maakt een warm welkom tot haar kerntaak tijdens uw receptie, zodat niemand zich verloren waant. Onze mensen zijn thuis i elk gezelschap en stralen dat ook uit. Gastvrij en servicegericht, zoals u dat van een professionele organisatie als de onze mag verwachten!

Your Choice Catering Zandvoort staat te trappelen om u te helpen een compleet verzorgde receptie te organiseren. Wilt u graag nadere informatie over de receptie arrangementen? Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. We nemen alle tijd voor u!