Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Zandvoort - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Zandvoort kan uw bedrijfsfeest net dat beetje extra sfeer en cachet geven. Met onze ervaring en vakkennis hebben wij alles in huis om elke vorm van catering en ieder thema aan te kunnen. We nemen u alle rompslomp uit handen zodat u geen slapeloze nachten hoeft te hbben over de vraag of alles wel goed geregeld is. Of het nu gaat om een intern of een extern feest, wij maken er een gedenkwaardige gebeurtenis van, dat staat vast!

Bedrijfsfeest - op en top service

Met Your Choice Catering Zandvoort heeft u aan persoonlijke aandacht en servicegerichtheid geen gebrek. Maatwerk leveren wij standaard op elk gebied. Heeft u behoefte aan advies op het gebied van culinaire arrangementen of wilt u weten welke activiteiten wij voor u in ons aanbod hebben? Het zal niemand ontgaan dat wij van alle markten thuis zijn en uw gasten meer dan welkom zullen heten. Bovendien nemen wij u met plezier alle regelwerk uit handen. Wij bespreken uitgebreid uw wensen met u en laten niets aan het toeval over. Van een buffet tot en met een live band, ons gaat niets te ver. Hoe lang uw gastenlijst ook is, met ons bent u verzekerd van een spectaculair bedrijfsfeest. Laat ons weten wat u wilt en wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles in kannen en kruiken is!

Bedrijfsfeest - van a tot z geregeld

Wat uw insteek ook is, wij regelen uw bedrijfsfeest van a tot z. Heeft u uw zinnen gezet op een funky band of een operazanger? Wilt u een debat organiseren of een dansfeest? Of misschien allebei? Your Choice Catering Zandvoort is uw partner bij elk bedrijfsfeest of zakelijk event. Van lasergamen tot darten, van eten en drinken tot een DJ, u kunt alles aan ons overlaten. Culinair leggen we uw gasten in de watten en als het gaat om entertainment en styling passen wij alles volledig aan uw wensen aan. Van elke locatie maken wij een weergaloze feestlocatie waar het nog héél lang onrustig zal zijn, daar kunt u verzekerd van zijn!

Bedrijfsfeest - culinaire verwennerij en gezelligheid

Your Choice Catering Zandvoort biedt u een culinair verwen arrangement voor iedere smaak. Wilt u een super buffet voor uw gasten dan is dat uiteraard geen probleem. Maar ook een walking dinner of een receptie assortiment kunt u bij ons altijd reserveren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een barbecue, een private dinner en een receptie arrangement. Kijk op uw gemak rond op onze site en wees verbaasd over het enorme assortiment aan mogelijkheden dat wij te bieden hebben.
Mocht u andere ideeën hebben dan wat u op onze site aantreft, dan dagen wij u uit om ons een belletje te geven. Gegarandeerd dat wij u tegemoet kunnen komen!

Bedrijfsfeest - voor vragen kunt u altijd contact opnemen

Your Choice Catering Zandvoort verheugt zich nu al op uw bedrijfsfeest. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave en wij denken met plezier met u mee over uw event. U weet vandaag nog wat wij u te bieden hebben en wat u dat gaat kosten. We kunnen u nu al beloven dat dat geen cent te veel zal zijn!