Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Zandvoort - Walking dinner

Waarom is een walking dinner tegenwoordig zo populair? Dat kunnen we u bij Your Choice Catering Zandvoort haarfijn uitleggen! Met een walking dinner heeft u namelijk de ideale combinatie van een diner, lopend buffet en receptie arrangement te apkken. Zonder dat u aan tafel hoeft te zitten, kunt u toch genieten van een heerlijk diner. De gerechten worden op handzame borden geserveerd. Er is dus geen geklungel met bestek en servetten. En iedereen is vrij om te gaan en staan waar hij zelf wil. Een walking dinner is zonder twijfel altijd een doorslaand succes.

Your Choice Catering Zandvoort - het assortiment

Your Choice Catering Zandvoort heeft een bijzonder ruim aanbod als het gaat om walking dinner arrangementen. Wat dacht u van in soja gemarineerde varkenshaas met bosuitjes? Of een stukje ossenhaas met portsaus? Of een pulletje met onze beroemde briesoep? Het water loopt u vast al in de mond! Dit zijn de drie walking dinner concepten waar u uit kunt kiezen. En wilt u zaken wijzigen? Dan hoeft u dat alleen maar te vragen!

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinners - passen bij ieder feest of event

Een walking dinner zoals wij u dat kunnen verzorgen, is geschikt voor ieder feest of event. Vanaf € 19.50 per persoon boekt u al een walking dinner. Bij groepen vanaf 50 personen is dat inclusief de kok, bij kleinere gezelschappen betaalt u voor de kok € 25,- per uur. Your Choice Catering Zandvoort serveert bij een walking dinner een aantal gerechten op handige bordjes terwijl de gasten lekker kunnen mixen in het gezelschap. Iedereen is vrij om te gaan en staan waar hij wil en hoeft toch niets te missen van alle lekkernijen die voorbij komen. De gerechtjes zijn zorgvuldig opgemaakt en mooi gepresenteerde hapjes die garant staan voor een volwaardig diner. Met een walking dinner combineert u buffet, borrel en diner, hoe mooi is dat?

Walking dinner - dranken voor een speciaal tarief

Your Choice Catering Zandvoort kan als u dat wilt uw walking dinner voorzien van allerlei soorten drank tegen een speciaal tarief. Dat wil onder meer zeggen dat u gebruik mag maken van het Onbeperkt Hollands arrangement dat we mogen aanbieden tegen de vriendelijke prijs van € 7,50 per persoon. Materialen zoals een tapinstallatie, glazen, een spoelinstallatie en andere materialen neemt ons team op uw verzoek graag voor u mee!

Wat kost een walking dinner?

Zoals alles bij Your Choice Catering Zandvoort, is ook de prijs van het walking dinner afhankelijk van wat u kiest. U mag ervan uitgaan dat een gemiddeld walking dinner € 30,00 per persoon kost. Kiest u minder gangen dan zal de prijs naar beneden gaan en kiest u een uitgebreider assortiment, dan stijgt de prijs navenant. Wilt u precies weten wat een walking dinner u kost? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een offerte op maat. Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.