Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Zandvoort - Entertainment

Een feest of event is niet compleet zonder het juiste entertainment. Your Choice Catering Zandvoort kan exact het amusement voor u regelen dat u voor uw feestelijke gelegenheid nodig heeft. Muziek, activiteiten, een DJ, kinderanimatie, noem het maar op, wij hebben het in huis.

Entertainment - voor iedere leeftijd

Your Choice Catering Zandvoort verzorgt vermaak voor jong en oud. Uw wensen staan daarbij centraal, net zoals dat bij al onze cateringconcepten het geval is. Onze allround dienstverlening kent nauwelijks grenzen. Eten, drinken, materialen en entertainment, u kunt uw hele feest bij ons onderbrengen. Heeft u uw zinnen gezet op een speciale band of een apart duo? Of wilt u een activiteitenmiddag organiseren voor uw personeel? Misschien een look-a-like van een bekende Nederlandse zanger? Laat ons weten wat u wilt en wij maken het mogelijk!

Entertainment - onderdeel van ons cateringconcept

Op elke cateringvraag hebben wij een passend antwoord, ook als het om entertainment en amusement gaat. Aarzel dus niet om ons te vragen wat u wilt, want wij denken met plezier met u mee. Your Choice Catering Zandvoort beschikt over een enthousiast team dat altijd in de startblokken staat om u te voorzien van advies en service. Zowel wat betreft live muziek als voor wat betreft DJ's kunnen wij putten uit een groot netwerk. Wilt u een country & western band? Of liever een klassiek combo? Had u graag animatie voor de kleintjes? Wij leuken uw familiefeest of uw bedrijfsuitje op met precies het passende entertainment. Uw gasten zullen zich amuseren en u hoeft daar zelf nauwelijks iets aan te doen, want wij nemen u alles uit handen!

Entertainment - professioneel, flexibel en creatief

Your Choice Catering Zandvoort staat voor professionaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Wij stellen uw wensen centraal en zijn pas tevreden als we precies hebben geregeld wat u wilt. Goed luisteren naar onze klanten is ons uitgangspunt. We letten op elk detail en komen onze afspraken zonder uitzondering altijd na! Wij zeggen niet alleen wat we doen, we doen ook wat we zeggen!

Met die mentaliteit hebben we de afgelopen twintig jaar een naam opgebouwd die we niet graag te grabbel gooien. Ons netwerk is ons heilig en we maken daar graag gebruik van als we u een zo goed mogelijk aanbod doen. Dat geldt niet alleen voor ons amusement, maar ook voor uw portemonnee. Bij ons betaalt u nooit ergens te veel voor. En dat is in deze dure tijden nooit verkeerd, toch?

Bel of mail ons als u meer wilt weten. Wij nemen graag alle tijd voor u!

Ons gratis nummer = 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. We laten zo snel mogelijk van ons horen.