Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Zandvoort - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Zandvoort regelt en verzorgt uw feesten en partijen, maar is er ook als u zakelijke of bedrijfscatering nodig heeft. Voor een broodje tussen de middag, een uitgebreide lunch of warme maaltijd op uw werkplek bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Uw bedrijfscatering zal ons een zorg zijn!

Bedrijfscatering - drukke tijden

Heeft u weleens last van drukke tijden waarin uw werknemers een versterking in de vorm van een lunch of warme maaltijd kunnen gebruiken? Dan heeft Your Choice Catering Zandvoort goed nieuws! Met ons aanbod gaan uw personeelsleden of uw studenten weer vol energie aan de slag. Your Choice Catering Zandvoort maakt werk van uw bedrijfsrestaurant of uw kantine. Maar ook voor incidentele zakenlunches of lunchvergaderingen kunt u bij ons aankloppen. Zo vaart iedereen wel bij onze bedrijfscatering: uw bedrijf, uw mensen en uzelf. En het mooiste van alles is dat u bij ons geen cent te veel betaalt voor de hoge kwaliteit die wij leveren.

Bedrijfscatering - met de menselijke maat

Your Choice Catering Zandvoort vindt bedrijfscatering bij uitstek een branche waarin sprake moet zijn van maatwerk. Elk bedrijf en iedere organisatie is tenslotte anders. Onze mensen nemen alles persoonlijk met u door en doen u een aanbod op maat. Zo betaalt u alleen wat u bestelt en bevat het contract alleen die onderdelen die u nodig heeft. Bestaat uw onderneming uit 500 mensen of heeft u een organisatie met duizenden studenten? Your Choice Catering Zandvoort kan elke bedrijfscateringvraag beantwoorden, dus stel uw vraag gerust. Bel of mail ons meteen voor een prijsopgave die op maat gemaakt is.

Bedrijfscatering - gevarieerd en lekker

Your Choice Catering Zandvoort weet maar al te goed hoe belangrijk gezond en gevarieerd eten is. Zeker in een tijd waarin mensen gestimuleerd worden om gezonder te leven en te eten, is hierin ook een rol voor de werkgever weggelegd. Een gezonde, lekkere lunch verbetert het werkklimaat en geeft uw mensen de boost die ze halverwege de dag nodig hebben. Wij dragen aan die positieve houding graag een steentje bij in de vorm van gezonde producten, vitaminerijke salades, sappen en zuivel. Doe uw bedrijf en uw mensen een plezier en gun ze de voordelen van een lekkere maaltijd die ook nog goed is voor de gezondheid!

Voorbeeld: dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder gezonde, vetarme varianten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en sap
  • serviesgoed

Dit voorbeeld kan uiteraard volledig aan uw organisatie aangepast worden. Het contract wordt geheel in overleg met u ingevuld, afhankelijk van het aantal personeelsleden, studenten of bewoners en het aantal dagen dat u gebruik wenst te maken van ons aanbod.

Neem rustig contact met ons op als u vragen heeft. We staan voor u klaar!