Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Zandvoort - Bedrijfsopening

Opent u een nieuw pand? Of gaat uw bedrijf verhuizen naar een andere locatie? Heeft u een verbouwing achter de rug en wilt u iedereen het eindresultaat laten zien? Voor Your Choice Catering Zandvoort is een bedrijfsopening altijd extra feestelijk. We weten namelijk zelf hoe trots u als ondernemer bent op uw bedrijf. Bel ons vandaag nog als u een feestelijke opening van uw bedrijf, school of instelling wilt organiseren.

Bedrijfsopening - altijd speciaal

Your Choice Catering Zandvoort heeft alles in huis om van uw bedrijfsopening een bijzonder evenement te maken. Wilt u een receptie of een rondleiding door uw nieuwe pand? Wij staan open voor al uw ideeën en passen onze activiteiten daar natuurlijk op aan. Ons team is als een vis in het water in elk gezelschap. Wij zorgen voor een gastvrije ambiance waarin uw gasten zich niet alleen verzekerd weten van een lekker hapje en een drankje, maar waar de sfeer gezellig en ongedwongen is. We bespreken alles tot in de details met u en leggen onze afspraken vast in een checklijst die we nauwgezet volgen. Uw wensen nemen wij namelijk uiterst serieus!
Wij zien zelden iets over het hoofd en houden altijd het overzicht.
Wij hebben een groot assortiment aan cateringconcepten en kunnen ook daarin maatwerk leveren. U kunt bij ons terecht voor ieder geschikt culinair concept, ook voor uw bedrijfsopening. Wat te denken van een walking dinner of een uitgebreid receptie arrangement? Of een lopend buffet met een bijbehorend drankenarrangement? U zegt het maar en wij regelen het voor u!

Bedrijfsopening - originele feest ideeën

Your Choice Catering Zandvoort heeft al meer dan twintig jaar ervaring achter haar naam staan. Wij maken van elk feest en elk event een unieke gebeurtenis waar iedereen blij van wordt. Onze culinaire kwaliteiten gooien hoge ogen en ook onze styling expertise en ons materialenaanbod zijn de moeite waard.
Wilt u uw bedrijfsopening laten lopen als een trein? Denk dan eens aan een pannenbierfeest. Het is slechts één van de vele zaken die wij uit de hoge hoed toveren voor u. Nog nooit van een dergelijk feest gehoord? Dan leest u hieronder een stukje verklarende tekst uit Wikipedia:

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening - traditioneel en toch eigentijds

De traditionele 'hoogste punt viering' ofwel 'pannenbier' is een mooie traditie die wij in een eigentijds jasje stoppen. Your Choice Catering Zandvoort staat u graag met raad en daad terzijde bij alles wat komt kijken bij een bedrijfsopening waar u nog lang met plezier op terugkijkt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een oer-Hollands snertfeest met erwtensoep, warme chocomel en pannenkoeken? Of een leuke activiteit voor de kleintjes? Denkt u aan een andere invulling? Bel ons en u zult verrast zijn door onze flexibele instelling. Wij zijn er klaar voor!

Voor een prijsopgave of vrijblijvend advies belt u gratis met 0800 489 0 489 of u vult ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!