Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Zandvoort - Bruiloften

Hebben jullie trouwplannen? Dan ben je op onze site aan het juiste adres. We zijn dan wel geen weddingplanners, maar het scheelt niet veel! Bruiloften zijn van alle feestjes bij ons team veruit favoriet. Your Choice Catering Zandvoort maakt van jullie trouwdag een dag waar jullie nog heel lang met veel plezier op terugkijken.

In je eigen stijl trouwen

Your Choice Catering Zandvoort beseft maar al te goed dat een bruiloft iets heel persoonlijks is. Waar de een houdt van een spetterend feest met dance muziek en vuurwerk, viert de ander zijn trouwdag liever ingetogen met alleen de intiemste vrienden en familie. Your Choice Catering Zandvoort kent het klappen van de zweep.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Met onze jarenlange ervaring weten we inmiddels elke valkuil die jullie bij het regelen van een huwelijksfeest tegen kunnen komen, te omzeilen. Willen jullie een romantisch sprookjeshuwelijk op een echt kasteel? Of willen jullie trouwen met al jullie vrienden op blote voeten op het strand? Jullie kunt het zo gek niet bedenken of Your Choice Catering Zandvoort regelt het voor jullie. Met persoonlijke aandacht, creativiteit en inlevingsvermogen maken we jullie trouwdag tot een dag waar jullie na heel lang met plezier op terugkijken.

Bij ons geldt dat afspraak ook echt afspraak is

Your Choice Catering Zandvoort benadert ieder huwelijksfeest als een unieke gebeurtenis, want dat is het tenslotte voor jullie. En die unieke gebeurtenis willen jullie precies zo vieren als jullie dat voor ogen hebben. Your Choice Catering Zandvoort helpt jullie daarbij. Met onze mensen bepalen jullie welke sfeer, welke hapjes en welke muziek er zullen zijn. Onze ervaring en jullie ideeën combineren we tot een bruiloft die precies bij jullie past. Your Choice Catering Zandvoort maakt met ieder bruidspaar gedegen afspraken, ook op papier. Daardoor weten jullie zeker dat er in de voorbereiding en op de grote dag zelf niets fout kan gaan.

Trouwen - niets is onmogelijk

Your Choice Catering Zandvoort gebruikt op elk gebied één slogan maar al te graag: alles kan en alles mag. Het team waarover wij beschikken maakt de heerlijkste gerechten, de lekkerste hapjes en serveert op bedreven wijze drank en eten. Daarnaast maakt ons team van iedere locatie met liefde een sfeervolle trouwlocatie. We zorgen voor de aankleding, de styling, de muziek en alles dat nodig is om jullie trouwdag vlekkeloos te laten verlopen.

Bruiloften - gastronomische verwennerij

Your Choice Catering Zandvoort past het gastronomische aspect van jullie bruiloft niet alleen aan jullie wensen maar ook aan jullie budget aan. Lekkere borrelhapjes tijdens de receptie of een uitgebreid diner, wij voorzien jullie van elk gewenst culinair concept. Willen jullie liever intiem lunchen en daarna op huwelijksreis? Dan zijn jullie gasten bij ons in goede handen, want wij zorgen ervoor dat iedereen lekker gegeten en gedronken heeft. En het mooiste van alles is dat Your Choice Catering Zandvoort na afloop alles weer opruimt en de afwas meeneemt. Een heerlijk begin van jullie getrouwde leven, toch?

Your Choice Catering Zandvoort organiseert al twintig jaar bruiloften in alle soorten en maten. Onze expertise gebruiken we graag om jullie de trouwdag van jullie dromen te bezorgen. We bespreken ieder detail met jullie en luisteren goed naar wat jullie willen. En willen jullie graag met jullie ouders of de getuigen vooraf weten welk vlees jullie in de kuip hebben? Dan maakt Your Choice Catering Zandvoort een gratis proefdiner voor jullie. Een generale repetitie die ervoor zorgt dat op de dag zelf niets misgaat.

Trouwlocaties

Your Choice Catering Zandvoort beschikt over een heel scala aan bijzondere trouwlocaties. Van klein en intiem tot groots en meeslepend, alles is mogelijk. Niet alleen de bekende kastelen en landgoederen hebben wij in ons aanbod, maar ook enkele minder bekende en zeer sfeervolle locaties laten we jullie graag zien. Voor elke smaak en elke groepsgrootte heeft Your Choice Catering Zandvoort de juiste omgeving.

Het voert te ver om op onze site iedere trouwlocatie te presenteren. Hebben jullie zelf een plek die speciaal is of willen jullie op een ongebruikelijke locatie jullie trouwfeest vieren? Voor ons gaat geen uitdaging te ver. Neem vrijblijvend contact op als jullie vragen hebben. Wij nemen graag alle tijd voor jullie!

Your Choice Catering Zaandam is altijd bereikbaar voor een vrijblijvende offerte en een vakkundig advies. Zeggen jullie "Ja" tegen elkaar, dan zeggen wij het tegen jullie!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.