Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Zandvoort - Private dinner

Pure luxe in huis

De luxe van een goed restaurant bij u thuis of bij vrienden, dat is wat een private dinner inhoudt. Your Choice Catering Zandvoort kan u die luxe bieden: genieten van een gastronomisch meesterwerkje van onze kok terwijl u bij vrienden, familie of thuis aan uw eigen eettafel zit. Het private dinner is in korte tijd enorm populair geworden en dat is geen wonder, want de combinatie van uw vertrouwde omgeving en een sterrenrestaurant is een gouden greep! Wilt u een origineel cadeau voor uw partner, uw ouders of iemand anders die dat verdiend heeft? Your Choice Catering Zandvoort garandeert u dat een dergelijk cadeau altijd in goede aarde valt. Duur? U zult verbaasd zijn over de prijs. In positieve zin, welteverstaan!

Private dinner - alle tijd om te genieten

Your Choice Catering Zandvoort weet uit ervaring dat niets zo heerlijk is als uitgebreid tafelen met mensen die je dierbaar zijn. Wij leggen u en uw gasten een avondlang in de watten met bijzondere gerechten, lekkere drankjes wijn en dat praten komt dan vanzelf goed. Your Choice Catering Zandvoort beschikt over een staf die in onderling overleg met u het menu samenstelt. Het aantal gangen begint bij 3 en eindigt waar u dat wilt. De chef kookt in uw eigen keuken de sterren van de hemel en de keukenbrigade ruimt vervolgens alle troep netjes op. Van amuse tot en met dessert passen wij alles aan uw wensen aan. Wilt u zich liever laten verrassen door de culinaire hoogstandjes van de kok? Ook dat kan! Your Choice Catering Zandvoort regelt het private dinner, zoals we dat met alle cateringconcepten doen, tot in de puntjes. Zo gebruiken wij uitsluitend verse kwaliteitsproducten en krijgt u serviesgoed, bestek en tafellopers er gratis bij. Bovendien weet onze sommelier precies welke wijnen passend zijn bij het menu van uw keuze. Your Choice Catering Zandvoort geeft u en uw gasten een VIP-avond die zijn weerga niet kent. Wilt u weten of uw ideeën tot de mogelijkheden behoren? Vraag het ons gewoon en wij maken samen het onmogelijke mogelijk!

Menu inpressie        

Private dinner - wat kost dat eigenlijk?

Een private dinner is minder duur dan u denkt. Your Choice Catering Zandvoort verzorgt een privé restaurant voor groepen vanaf acht personen of al voor een bedrag vanaf € 500,00. Voor een aangename herinnering met mensen die u dierbaar zijn, is dat toch zeker niet te veel? Ons team verzorgt u dan ook van begin tot eind. We serveren de gerechten, schenken de wijn, zorgen voor de perfecte decoraties en ruimen na afloop alles weer netjes op. Zelfs de ontbrekende keukenapparatuur nemen wij mee, mocht dat nodig zijn. En bent u op een locatie waar geen keuken voorhanden is? Dan brengen wij een mobiele keukenunit voor u mee.
Your Choice Catering Zandvoort dat is passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Onze kok vertelt op een prikkelende en aanstekelijke manier graag aan u tafel wat u op uw bordje heeft. En hetzelfde geldt voor de wijn. Zo weet u niet alleen wat u eet en drinkt, maar steekt u er ook nog wat van op.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

De amuse bij het private dinner krijgt u als cadeautje op kosten van ons. Maar ook zonder dat voorafje weten we zeker dat een private dinner altijd smaakt naar meer. Heeft u er al zin in?

Voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave op maat, belt u vandaag nog met ons gratis telefoonnummer. Of u vult ons contactformulier in. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.