Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zandvoort Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Max Planckstraat 97
2041 CZ Zandvoort
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Zandvoort

Buffetten

Your Choice Catering Zandvoort kan u voorzien van een buffet bij iedere gelegenheid. Viert u uw bruiloft, verjaardag of heeft u een zakelijke bijeenkomst? Ongeacht wat u te vieren heeft, wij hebben het juiste buffet voor u. Koud en warm, klein of groot, onze buffetten zijn samengesteld uit evenwichtige gerechten die niet alleen heerlijk smaken, maar ook perfect bij elkaar passen. Voor een geslaagd feest met een smakelijk buffet belt u ons vandaag nog en wij maken het voor u in orde.

Tegen redelijke tarieven

De prijs-kwaliteit verhouding van onze buffetten is uitmuntend. Your Choice Catering Zandvoort levert maatwerk op elk vlak en beknibbelt niet op de kwaliteit. De ingrediënten zijn vers en van eersteklas niveau, net als onze dienstverlening. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en stel uw eigen buffet samen zoals u dat graag heeft. Ons personeel zorgt ervoor dat alles mooi opgediend en uitgeserveerd wordt, zodat uw gasten niet te lang hoeven te wachten op de door hen gewenste portie. Lege schalen worden zo snel mogelijk weer aangevuld. Met ons is uw feestelijke gelegenheid al bij voorbaat een groot succes!

Ons aanbod op een rijtje

Maak uw keuze uit een van de door ons samengestelde buffetten of stel uw eigen buffet samen. Your Choice Catering Zandvoort heeft voor ieder budget de juiste buffetten in haar assortiment. Wij bewijzen dat hoogstaande kwaliteit niet ten koste van uw portemonnee hoeft te gaan.

Klik op onze buffetten, kijk, vergelijk en kies:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Voor wat betreft onze facturen hebben we bij Your Choice Catering Zandvoort nog een aangename verrassing voor u. De door ons genoemde prijzen zijn namelijk met inbegrip van btw en schoonmaakkosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u geen onverwacht hoge rekeningen achteraf. Het leven is immers al duur genoeg, toch?

Bel ons gratis telefoonnummer: 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!